Hyvä terassi kestää aikaa ja elämääterassin rakentaminen

Pestu suunnittelee ja rakentaa yksilöllisiä terasseja perinteisiä puusepäntaitoja kunnioittaen. Käytämme materiaalina kyllästettyä puuta tai komposiittilautaa. Kohteen vaatimuksista riippuen teemme terassin laattojen tai harkkojen päälle. Jos maa on routaherkkää, vahvistamme perustusta rautatolpilla tai pilareilla.

Terassia rakentamaan

  1. Terassin rakentaminen alkaa kartoituskäynnillä. Selvitämme perheenne toiveet ja tarpeet sekä mietimme erilaisia toteutusvaihtoehtoja.
  2. Teemme tarjouksen terassin koon, tarvittavan materiaalin ja arvioidun työajan perusteella. Tarjouksen saatte jo seuraavaksi päiväksi.
  3. Vahvistamme tilauksen aina kirjallisesti. Vahvistuksesta löytyvät sovitut työt, aloituspäivä ja arvioitu työn kesto sekä toimitusehdot ja maksutapa.
  4. Ammattilaisena lupaamme, että valmis terassi on toiveidenne mukainen ja pääsette nauttimaan siitä sovitussa aikataulussa.

Maksu 

Maksutapoja ovat lasku, käteinen ja osamaksu. Osamaksukaupassa voitte maksaa pienemmissä erissä ja valita sopivan maksuajan. Luoton myöntää Pohjola.

Referenssejä rakennetuista terasseista

”Terassi on kesän paras paikka. Aurinko paistaa, ja grillistä nousee ihana tuoksu. On mukava istahtaa pöydän ääreen nauttimaan grillin antimista ja kauniista kesäillasta.”
”Kyllä kelpaa vilvoitella ja ihastella maisemia saunan jälkeen. Tyyni järvi kimmeltää, ja ilta-aurinko paistaa lämpimästi. Omaa terassia parempaa paikkaa ei olekaan.”

Kestopuu terassi Palokka

Minut on tehty kestämään aikaa ja valmistettu kestopuusta. Synnyin tunnelmalliseen pihaan ja ympäristöön. Täällä minun on hyvä olla.

Puukomposiitti terassi Palokka

Olen luonteeltani tumma ja rauhallinen. Minut on tehty puun ja muovin yhdistelmästä eli puukomposiitista. Kestän aikaa ja olen helppohoitoinen. Osaan myös kerätä katseita.

Lehtikuusi terassi Kuopio

Synnyin kauniina lehtikuusiterassina. Valmistumisen jälkeen palvelen niin arjessa kuin juhlassa.

Kuokkala terassi

Valmistuin Kuokkalaan ja ilahdutan asiakkaitani uudella terassilla. Kyllä kelpaa nauttia kesäkeleistä.

Terassi Jyväskylä

Pienenä puuna jo mietin, mitä minusta tulisi isona. Tykkäsin siitä, että ystäväpuut kokoontuivat kertomaan juttuja toisilleen. Olin aina ensimmäisenä innokkaana nauramassa toisten jutuille. Sitten minulle valkeni, että haluan isona valmistua terassiksi. Kesäiltoina kuulen lasten naurun [...]

Kutsu Pestu kartoituskäynnille!

Rakennamme terasseja Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon sekä Pirkanmaan alueella. Kartoituskäynti on ilmainen.

Please wait...