Hyvä terassi kestää aikaa ja elämääterassin rakentaminen

Pestu suunnittelee ja rakentaa yksilöllisiä terasseja ammattitaidolla. Käytämme materiaalina lehtikuusta, kyllästettyä puuta tai komposiittilautaa. Kohteen vaatimuksista riippuen teemme terassin laattojen tai harkkojen päälle. Jos maa on routaherkkää, teemme perustuksen ruuvipaalujen päälle.

Terassia rakentamaan

  1. Terassin rakentaminen alkaa kartoituskäynnillä. Selvitämme perheenne toiveet ja tarpeet sekä mietimme erilaisia toteutusvaihtoehtoja.
  2. Teemme tarjouksen terassin koon, tarvittavan materiaalin ja arvioidun työajan perusteella. Tarjouksen saatte jo seuraavaksi päiväksi.
  3. Vahvistamme tilauksen aina kirjallisesti. Vahvistuksesta löytyvät sovitut työt, aloituspäivä ja arvioitu työn kesto sekä toimitusehdot ja maksutapa.
  4. Ammattilaisena lupaamme, että valmis terassi on toiveidenne mukainen ja pääsette nauttimaan siitä sovitussa aikataulussa.

Maksu 

Maksutapoja ovat lasku, käteinen ja osamaksu. Osamaksukaupassa voitte maksaa pienemmissä erissä ja valita sopivan maksuajan.

Referenssejä rakennetuista terasseista

”Terassi on kesän paras paikka. Aurinko paistaa, ja grillistä nousee ihana tuoksu. On mukava istahtaa pöydän ääreen nauttimaan grillin antimista ja kauniista kesäillasta.”
”Kyllä kelpaa vilvoitella ja ihastella maisemia saunan jälkeen. Tyyni järvi kimmeltää, ja ilta-aurinko paistaa lämpimästi. Omaa terassia parempaa paikkaa ei olekaan.”

Terassimateriaalit

Voit laskea myös alustavan hinta-arvion laskurillamme

Kutsu Pestu kartoituskäynnille!

Rakennamme terasseja Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon sekä Pirkanmaan alueella. Kartoituskäynti on ilmainen.

Oma nimesi