Sisäremontti lisää viihtyisyyttä

Pestu toteuttaa sisätilojen remontit ammattitaidolla ja perinteisiä puusepäntaitoja kunnioittaen. Viimeistelty lopputulos kohentaa kotisi tai kesämökkisi ilmettä, parantaa asumisen mukavuutta ja nostaa myös kohteen arvoa.

Kerro meille remonttiunelmasi, me toteutamme sen aikataulussa!

Sisäremontin askeleet

  1. Tutustumme remontoitavaan kohteeseen kartoituskäynnillä (maksuton). Selvitämme perheenne toiveet ja tarpeet sekä autamme remontin suunnittelussa ja materiaalien valinnassa.
  2. Teemme tarjouksen remontoitavan tilan koon, tarvittavien materiaalien ja arvioidun työajan perusteella. Tarjouksen saatte jo muutamassa päivässä.
  3. Vahvistamme tilauksen aina kirjallisesti. Vahvistuksesta löytyvät sovitut työt, aloituspäivä ja arvioitu työn kesto sekä toimitusehdot ja maksutapa.
  4. Huolehdimme tilan turvallisuudesta ja siisteydestä remontin aikana. Jos asut rivi- tai kerrostalossa, hoidamme myös yhteydenpidon isännöitsijään.
  5. Lupaamme, että remontti valmistuu ajallaan ja lopputulos on toiveidenne mukainen.

Maksu

Maksutapoja ovat lasku, käteinen ja osamaksu.

Katso mitä asiakkaat ovat meistä sanoneet

Katso Facebook-sivuiltamme asiakkaidemme arvioita ja kommentteja kohteistamme.

Kutsu Pestu  kartoituskäynnille!

Teemme sisäremontteja Keski-Suomen, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon alueilla. Kartoituskäynti on ilmainen. Täytä oheinen valmistumispyyntö ja olemme sinuun yhteydessä.

”Koululaisen uudessa huoneessa sujuvat niin läksyt, leikit kuin lepokin.”
”Huolellisesti remontoidussa kodissa kaikki on kohdallaan.”
Please wait...