Lisäeristys poistaa vedon tunteen

Lisäeristäminen on usein oikea ratkaisu, jos kotona tuntuu viileältä ja vetoisalta. Lisäeristys siis parantaa asumisen mukavuutta mutta myös alentaa lämmityskustannuksia ja nostaa kiinteistön arvoa. Pestu tekee lisäeristykset omakotitaloihin ja kesämökkeihin ammattitaidolla. Kysy myös talon ulkovuoren uudistamista esimerkiksi paneeleilla.

Kun lisäeristys kiinnostaa

  1. Kartoituskäynnillä selvitämme, miten rakennuksen lämmöneristys toimii. Kartoituksen perusteella nähdään, ratkaiseeko lisäeristys pulmat.
  2. Annamme teille tarjouksen, joka sisältää niin tarvikkeet kuin työnkin. Työn osuudesta voit saada kotitalousvähennyksen.
  3. Kun hyväksyt tarjouksen, saat meiltä kirjallisen tilausvahvistuksen. Siitä löytyvät tiedot sovitusta työstä, aloitusviikosta ja arvioidusta työn kestosta sekä toimitusehdot ja maksutapa.
  4. Työ kestää yleensä yhdestä kolmeen viikkoa riippuen rakennuksen koosta. Voitte asua kodissanne koko remontin ajan. Ammattilaisena lupaamme, että pääsette nauttimaan kodin lämmöstä sovitussa aikataulussa.

.

Maksu

Maksutapoja ovat lasku, käteinen ja osamaksu.

 

Katso mitä asiakkaat ovat meistä sanoneet

Katso Facebook-sivuiltamme asiakkaidemme arvioita ja kommentteja kohteistamme.

Kutsu Pestu kartoituskäynnille!

Teemme lisäeristyksiä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon sekä Pirkanmaan alueella. Voit varata kartoituskäynnin soittamalla numeroon 040 565 1837 (Tatu) tai 040 772 9746 (Seppo) tai täyttämällä oheisen valmistumispyyntö lomakkeen, jolloin olemme sinuun yhteydessä.

”Onpa mukava oleskella oman kodin lämmössä, kun vedontunne on poissa. Ja pienempi sähkölasku lämmittää kukkaroa.”
”Lisäeristyksen jälkeen päästään kesämökille talvellakin. Täällä mieli lepää työviikon jälkeen ihan eri tavalla kuin kaupungissa.”
Oma nimesi